maandag, april 15, 2019

image

Zonweringen

Uw terras is de perfecte plaats om te vertoeven tussen uw woning en tuin. Een knikarmscherm is een verlengstuk van uw woning. Een scherm zorgt voor gezelligheid en een aangename temperatuur waardoor u nog meer kunt genieten van uw terras. Heerlijk koel in de zon ...

Lees Meer ...

image

Rolluiken

In uw huis wenst u zich op elk moment veilig en goed te voelen. Bij slecht weer zit u graag knus binnen, in de zomer bij hoge temperaturen wenst u fris te zitten. Rolluiken houden zowel lawaai, warmte en ongewenste blikken buiten...

Lees Meer ...

image

Ramen en Deuren

De ernst van het huis en de kwaliteit van zijn producten en uitvoering vormen reeds meer dan 30 jaar de reputatie van Auquier. Elke medewerker maakt er een erezaak van om het beste van zichzelf te geven in de kwaliteit van zijn werk, beantwoordend aan de noden en de vragen van de klant ...

Lees Meer ...

image

Sectionale Poorten

De sectionale poorten beantwoorden perfect aan de behoeften van de veeleisende bouwer of verbouwer. Met het ruim aanbod aan panelen, kleuren en mogelijke verfraaiing met design-elementen, kunt u beslist de perfecte poort samenstellen, in harmonie met uw wensen en de stijl van uw woning ...

Lees Meer ...

Welkom op onze site!

Promoties

Promoties
5% KORTING op je ZONWERING HAROL COMFORTDEAL ACTIE GELDIG tem 17.05.2019 Deze zomer geniet jij alleen...
Lees Meer ...

Premies

Premies
  Brussels Hoofdstedelijk Gewest Superisolerende beglazing (ter vervanging van enkele beglazing) Aanvraag...
Lees Meer ...

Over het bedrijf Auquier

Over het bedrijf Auquier
  Welkom op onze site. Graag helpen we U bij uw zoektocht naar zonwering, rolluiken, automatiseringen,...
Lees Meer ...

Ernst en Kwaliteit

Ernst en Kwaliteit
  Goede en gerespecteerde afspraken zijn goud waard! Vandaag telt onze zaak 10 medewerkers (eigen...
Lees Meer ...

Hot News

Hot News
NIEUW - BX270 met LED! Het BX 270 zonnescherm laat zich met zijn ultracompacte kast perfect integreren...
Lees Meer ...

Auquier

Ernst en Kwaliteit


Sedert meer dan 50 jaar zijn we gespecialiseerd in de installatie van zonweringen, zoals zonneschermen, verandazonweringen, screens, terrasoverkappingen, installatie van rolluiken en sectionale poorten en de plaatsing van ramen er deuren in zowel PVC als aluminium en hout.

Auquier is ook sedert meer dan 50 jaar synoniem voor kwaliteit en ernst zowel door de aangeboden en geïnstalleerde producten, maar eveneens om de wil om kwalitatief en degelijk werk te leveren. Om onze basiskwaliteit te behouden doen we enkel en alleen beroep op topfabrikanten en leveranciers, zoals HAROL, SOMFY, DICKSON, SOFIPLAS, ...  en op ernstig en vakbekwaam eigen personeel.

Dank zij die lange ervaring in deze domeinen zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in onze regio Brussel en Brabant.

 

Lees Meer ...

 

Auquier Harol Specialist

HAROL is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en sectionale poorten van 100% gegarandeerde kwaliteit. Van een familiebedrijf evolueerde Harol tof één van de meest toonaangevende fabrieken in europa met ongeveer 300 medewerkers.

Met één druk op de knop geniet u van een beter comfort en een gevoel van geborgenheid. Harol biedt een full service van begin tot einde dankzij een uitgebreid netwerk van specialisten zoals Auquier.

 

 
Logo Expert-somfy

Fabrikant van motoren en producten om openingen van woningen te automatiseren; Somfy levert kwalitatief hoogwaardige motoren, besturingen en automatiseringen voor zonwering, rolluiken, garagedeuren ...

Buiten de standaard schakelaar kunnen zonweringen gestuurd worden via RTS draadloze technologie tot het nieuwe IO-homecontrol en TaHoma besturingssysteem via Smartphone of tablet. 

 
logos-dickson

De specialist in outdoor- en indoorstoffen. 


Twintig jaar geleden was Dickson al de referentie in zonweringdoek. Vandaag zijn ze wereldwijd leider in technisch textiel voor verbetering en bescherming van het woonmilieu. Dickson is nu actief op de markt van de zonwering, van outdoor/indoor meubelstoffen en van textiel voor boten.

Textielinnovatie is hun motor om de markten van morgen te veroveren en oplossingen te blijven vinden voor de uitdagingen voor een beter woonmilieu.

 
sofiplas logo

Het succes van SofipLas, fabrikant van ramen en deuren op maat sinds meer dan 35 jaar, berust op de kwaliteit van zij producten en zijn dienstverlening.

Elk raam van Sofiplas wordt onderworpen aan sterkteberekeningen volgens hun situatie en afmeting wat ten goede komt aan de kwaliteit op termijn en tegen beveiliging voor inbraak.

De productie van Sofiplas is gecertificeerd conform de CE-markering. Dit is een waarborg voor kwaliteit, de traceerbaarheid van alle componenten, zoals profielen, versterkingen, beglazing en beslag.

 

Ernst en Kwaliteit