AUQUIER renoveert om u beter te ontvangen!

Werken van maart tot juli.
We ontvangen u tijdens de werken in onze bureau/container.

VOOR

NA

SPECIALE ACTIES tijdens de werken.

Auquier is sedert meer dan 60 jaar gespecialiseerd in installaties voor de regio Brussel en Brabant

We zijn gespecialiseerd in de installatie van zonweringen, zoals zonneschermen, veranda-zonweringen, screens, terras-overkappingen, installatie van rolluiken en sectionale poorten en de plaatsing van ramen er deuren.

Zonweringen

Uw terras is de perfecte plaats om te vertoeven tussen uw woning en tuin. Een knikarmscherm is een verlengstuk van uw woning. Een scherm zorgt voor gezelligheid en een aangename temperatuur waardoor u nog meer kunt genieten van uw terras. Heerlijk koel in de zon ...

Zonnescherm

BX260

Screen

SC800

Zonnescherm

BX260

Rolluiken

In uw huis wenst u zich op elk moment veilig en goed te voelen. Bij slecht weer zit u graag knus binnen, in de zomer bij hoge temperaturen wenst u fris te zitten. Rolluiken houden zowel lawaai, warmte en ongewenste blikken buiten...

Voorzetrolluik

VR150

Voorzetrolluik

VR150

Buitenleven

Buitenstructuren de lente vervroegen en die het zomerseizoen verlengen. Pergola’s, vouwdaken, lamellendaken ... het zijn allemaal oplossingen die je langer van je tuin of terras laten genieten.

Outdoor Living

Versuz

Outdoor Living

Versuz

Outdoor Living

Versuz

Ramen en Deuren

De ernst van het huis Auquier, de kwaliteit van zijn producten en uitvoering vormen reeds meer dan 30 jaar onze reputatie. Elke medewerker maakt er een erezaak van om het beste van zichzelf te geven in de kwaliteit van zijn werk, beantwoordend aan de noden en de vragen van de klant ...

Ramen en Deuren

Aluminium Schuifdeuren

Ramen en Deuren

Aluminium Schuifdeuren

Automatiseringen

Draadloze toepassingen dragen vandaag duidelijk bij tot het algemeen wooncomfort. Met een afstandsbediening is het mogelijk om "ongebonden" toch alle touwtjes in handen te houden, terwijl radiotechnologie het mogelijk maakt om nieuwe elementen in de woning te integreren.

Automatisering

IO - Homecontrol

Onze specialisten staan steeds tot uw dienst

Een offerte nodig?

U hebt juiste informatie en technisch advies nodig? Een gratis offerte, een duidelijk en vrijblijvend bestek aan competitieve prijzen?

Informatie aanvraag?

U weet niet welk product u moet kiezen? Vragen over een product? Laat u leiden door één van onze experts om het product te selecteren dat bij uw project past.

Technische hulp nodig?

Heeft u een installatieprobleem of hebt u gewoon goed advies nodig? Neem contact op met één van onze experts voor een afspraak of een bezoek aan huis.

© 2024 Auquier. All rights reserved.