Historiek

Meer dan 60 jaar tot uw dienst

In 1949 begint de familiale onderneming NV Anciens Ets. Auquier et fils met de fabricatie van zonneschermen en garage kantelpoorten. De werkplaats was toen nog gevestigd in de Edouard Faesstraat te Jette (Brussel). Zonneschermen met stalen schaararmen, gezaagd en gesmeed met de hand. De confectie van het doek werd nog manueel gedaan op een klassieke naaimachine.

In 1986 wordt de vennootschap omgevormd tot NV AUQUIER en installeert zich op de Jetselaan 354 te Jette (Brussel). Sedertdien is onze vennootschap een plaatsingsbedrijf geworden van zonweringen, rolluiken, outdoor living, ramen en deuren. Om onze basiskwaliteit te behouden doen we enkel en alleen beroep op topfabrikanten en leveranciers, zoals HAROL, SOMFY, DICKSON, STOBAG, KOMMERLING, REYNAERS ... en op ernstig en vakbekwaam eigen personeel.

AUQUIER

Jetselaan 354
B-1090 Jette
(Brussel)
België

Onze specialisten staan steeds tot uw dienst

Een offerte nodig?

U hebt juiste informatie en technisch advies nodig? Een gratis offerte, een duidelijk en vrijblijvend bestek aan competitieve prijzen?

Informatie aanvraag?

U weet niet welk product u moet kiezen? Vragen over een product? Laat u leiden door één van onze experts om het product te selecteren dat bij uw project past.

Technische hulp nodig?

Heeft u een installatieprobleem of hebt u gewoon goed advies nodig? Neem contact op met één van onze experts voor een afspraak of een bezoek aan huis.

© 2024 Auquier. All rights reserved.