Ernst en Kwaliteit

Goede en gerespecteerde afspraken zijn goud waard!

Vandaag telt onze zaak 10 medewerkers (eigen personeel - geen onderaannemers) die gemiddeld meer dan 15 jaar staat van dienst hebben, zelfs tot meer dan 25 jaar. Onze medewerkers hebben nog de fierheid om mooi, degelijk en kwalitatief werk te leveren. Wij doen er ook alles aan om uw bestelling perfect af te handelen en dit binnen de afgesproken termijn.

Een professionele en correcte benadering van zowel ons cliënteel als onze leveranciers maken dat de uitvoering van de werken in de beste omstandigheden verlopen. Goede en gerespecteerde afspraken zijn goud waard!

Daarom geloven wij enkel in kwaliteit en bouwen zodoende aan een lange termijnrelatie, zowel met de klant als met onze medewerkers en dit op basis van wederzijds respect.

AUQUIER

Jetselaan 354
B-1090 Jette
(Brussel)
België

Onze specialisten staan steeds tot uw dienst

Een offerte nodig?

U hebt juiste informatie en technisch advies nodig? Een gratis offerte, een duidelijk en vrijblijvend bestek aan competitieve prijzen?

Informatie aanvraag?

U weet niet welk product u moet kiezen? Vragen over een product? Laat u leiden door één van onze experts om het product te selecteren dat bij uw project past.

Technische hulp nodig?

Heeft u een installatieprobleem of hebt u gewoon goed advies nodig? Neem contact op met één van onze experts voor een afspraak of een bezoek aan huis.

© 2024 Auquier. All rights reserved.