Premies en Stimuli

Woning en energie

Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Superisolerende beglazing - Energiepremie B4

Als er over de isolatie van een pand wordt nagedacht, komt de vervanging van het lijstwerk en de beglazing al snel ter sprake, terwijl die niet noodzakelijk prioriteit hebben. De ramen zijn echter van doorslaggevend belang voor uw thermische en akoestische comfort.

Aanvraag via Leefmilieu Brussel in de sectie voor de particulieren: Gebouwen en energie - Premies en stimuli - Energiepremies 2019 - Premies B: Isolatie en ventilatie - B4 Superisolerende beglazing

Superisolerende beglazing (U beglazing ≤ 1,1 W/m²K of ≤ 1,2 W/m²K voor bestaande ramen)

Vlaams Gewest - Fluvius
Hoogrendementsbeglazing

De manier waarop beglazing warmte doorlaat (of niet doorlaat), drukken we uit in een U-waarde. Zo isoleert hoogrendementsglas met een U-waarde van 1,0 of 1,1 twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas met een U-waarde van 2,9.

Premie van 10 euro per m² voor de plaatsing van hoogrendementsbeglazing met een warmte doorgangs-coëfficiënt (isolatiewaarde) van maximaal 1,0 W/m²K.

Onze specialisten staan steeds tot uw dienst

Een offerte nodig?

U hebt juiste informatie en technisch advies nodig? Een gratis offerte, een duidelijk en vrijblijvend bestek aan competitieve prijzen?

Informatie aanvraag?

U weet niet welk product u moet kiezen? Vragen over een product? Laat u leiden door één van onze experts om het product te selecteren dat bij uw project past.

Technische hulp nodig?

Heeft u een installatieprobleem of hebt u gewoon goed advies nodig? Neem contact op met één van onze experts voor een afspraak of een bezoek aan huis.

© 2019 Auquier. All rights reserved.