Premies en Stimuli

Woning en energie

Brussels Hoofdstedelijk Gewest
DE RENOLUTION-PREMIES 2023

De RENOLUTION-premies de nieuwe naam van de fusie van de Energiepremie, de Premie voor de renovatie van het woonmilieu en de Premie voor de verfraaiing van gevels. Er zijn in totaal 41 RENOLUTION-premies voor zowel renovatie- als energiebesparingswerkzaamheden. Wanneer u een renovatie uitvoert, kunt u één enkele aanvraag indienen voor alle premies waarop u recht hebt.

Te volgen stappen:

  1. Schat het bedrag van uw RENOLUTION-premies in via IRISbox
  2. Neem kennis van de voorwaarden. U vindt die op de specifieke pagina’s van de RENOLUTION-premies.
  3. Vul de nodige formuilieren in.
  4. Dien uw aanvraag in via IRISbox. (Raadpleeg de handleiding van de procedure)
Vlaams Gewest - Vlaanderen.be
Mijn VerbouwPremie

Eén online loket voor de aanvraag van premies van de Vlaamse overheid voor renovatie en energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest. Daarnaast kunt ook uw renovatie financieren met Mijn VerbouwLening.

Al wie investeert in een bestaande woning, appartement, appartementsgebouw of een niet-woongebouw (bijvoorbeeld een bedrijfspand of kantoorgebouw), zal afhankelijk van de doelgroep waartoe hij of zij behoort financiële steun kunnen aanvragen voor investeringen in energie-efficiëntie (zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler en gascondensatieketel en investeringen in woningkwaliteit (elektriciteit en sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren).

Onze specialisten staan steeds tot uw dienst

Een offerte nodig?

U hebt juiste informatie en technisch advies nodig? Een gratis offerte, een duidelijk en vrijblijvend bestek aan competitieve prijzen?

Informatie aanvraag?

U weet niet welk product u moet kiezen? Vragen over een product? Laat u leiden door één van onze experts om het product te selecteren dat bij uw project past.

Technische hulp nodig?

Heeft u een installatieprobleem of hebt u gewoon goed advies nodig? Neem contact op met één van onze experts voor een afspraak of een bezoek aan huis.

© 2024 Auquier. All rights reserved.