Over het bedrijf Auquier

Welkom op onze site

Graag helpen we U bij uw zoektocht naar zonwering, rolluiken, automatiseringen, outdoor living, ramen en deuren. Reeds meer dan 60 jaar staat AUQUIER in Jette synoniem voor kwaliteit en ernst.

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid vormen de basis van de geleverde materialen. Een verzorgde montage, onderhoud en naverkoop dienst worden door onze eigen plaatsingsploegen uitgevoerd, wat de kwaliteit van de uigevoerde werken garandeert.

Ernst, zowel door de aangeboden oplossingen en de vakkennis van haar verkoop- en technisch team als door de correcte manier van handelen, zowel vóór als na verkoop en plaatsing.

Mede dankzij onze jarenlange ervaring in de sector van ramen en deuren zijn wij een vaste waarde in onze regio. Door deze ervaring zijn wij ook een erkende partner en PREMIUM HAROL-specialist en een SOMFY-expert voor de regio Brussel en Brabant.

Wenst U meer informatie?

Aarzel dan niet en bel ons op het nummer  +32 2 425 49 57, vraag een bezoek aan huis voor een gratis en vrijblijvende offerte via dit aanvraag formulier of kom gewoon even langs in onze toonzaal.  Steeds tot uw dienst.

Maandag
Gesloten
Dinsdag tot Vrijdag
09.00h tot 12.00h
13.30h tot 17.00h
Behalve vrijdag tot 15.00h
Zaterdag en Zondag
09.30h tot 12.30h
Behalve op feestdagen en de maanden Juli & Augustus

Een bezoekje zal U een idee geven van de producten en diensten die we U kunnen aanbieden.

AUQUIER

Jetselaan 354
B-1090 Jette
(Brussel)
België

Onze specialisten staan steeds tot uw dienst

Een offerte nodig?

U hebt juiste informatie en technisch advies nodig? Een gratis offerte, een duidelijk en vrijblijvend bestek aan competitieve prijzen?

Informatie aanvraag?

U weet niet welk product u moet kiezen? Vragen over een product? Laat u leiden door één van onze experts om het product te selecteren dat bij uw project past.

Technische hulp nodig?

Heeft u een installatieprobleem of hebt u gewoon goed advies nodig? Neem contact op met één van onze experts voor een afspraak of een bezoek aan huis.

© 2024 Auquier. All rights reserved.